Onze paden voegen zich samen..

Beste relatie, er gaat wat veranderen bij onze bedrijven. In dit bericht informeren wij u daar graag over. Wij gaan onze samenwerking versterken. We werken achter de schermen al een tijd samen. Vanaf 1 juli maken we de samenwerking officieel. Dan bundelen we de krachten van bijna 60 jaar Bisseling Installatietechniek en bijna 100 jaar Installatiebedrijf Veerman.

Goed nieuws voor u
Want door de samenwerking kunnen we sneller en flexibeler uw opdrachten uitvoeren. Onze dienstverlening aan u wordt nog beter. Bovendien maakt de samenwerking groei mogelijk, waardoor we een sterke positie in de markt kunnen houden.

Duurzame activiteiten groeien
Door de samenwerking kunnen we u een breder pakket van werkzaamheden aanbieden. Dat geldt voor alle voorkomende installatiewerken, maar vooral ook voor duurzame technieken. Remco Bisseling en Ben de Wilde gaan zich speciaal richten op uitbreiding van de toepassing van duurzame technieken. Daarmee spelen we in op de grote vraag naar meer duurzame vormen van energievoorziening.

Persoonlijke service blijft
U kent ons van onze persoonlijke service. Die blijft zo. Ook na 1 juli blijven de lijnen kort en kunt u ons makkelijk bereiken. Voor ons staat centraal dat u de service blijft krijgen die u van ons gewend bent. Met onze ervaren en professionele medewerkers bieden wij producten en service van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Voor u verandert er (bijna) niets
Alle garanties en onderhoudscontracten blijven gewoon doorlopen. Ook de contacten blijven hetzelfde. Bent u klant van Bisseling? Dan krijgt u uw vaste contactpersoon aan de telefoon. Bent u klant van Veerman? Dan geldt hetzelfde: u heeft contact met de Veerman-mensen die u kent. Wel zullen alle werkzaamheden van beide bedrijven na 1 juli steeds meer worden uitgevoerd vanuit het bedrijfspand van Bisseling. Maar ook daar merkt u niets van.

Heeft u vragen?
Bel of mail ons:

Remco Bisseling | 055 355 1626 | info@bisselingbv.nl
Ben de Wilde | 055 521 3527 | veerman@veermanib.nl


Met vriendelijke groet,

Remco Bisseling
Bisseling Installatietechniek

Ben de Wilde
Installatiebedrijf Veerman

Ander nieuws